Afsprakenmodule, afspraak wijzigen

Afsprakenmodule, afspraak wijzigen

In de dagplanning kun je een afspraak of een reeks afspraken opzoeken die je wilt aanpassen door op deze tegel te klikken.

Selecteer de activiteit, 1 van de deelnemers en de week/weken waarin je de afsprak(en)wilt opzoeken.
Een afspraak kun je ook opzoeken in de agenda van de client of behandelaar, klik op de afspraak en klik op aanpassen.

Vervolgens kom je in de laatste stap van 'afspraak maken/aanpassen'  van de geselecteerde afspraak of de eerste afspraak uit een geplande reeks. 

Direct wordt de afspraak geopend en de planning getoond. 
De geplande afspraak wordt getoond met een blauw blokje, suggestie 1 en de activiteit.



 Klik op het potloodje en je kunt het volgende wijzigen


Wanneer je een wijziging aanklikt, kun je de gewenste wijziging invullen.
Vervolgens opent de afspraak en zie je op de datum en (begin)tijd van de al eerder geplande afspraak suggestie 1  staan.



Wanneer je de datum en tijd hebt gewijzigd, zie je suggestie 2 op deze nieuw dag en tijd.


Wanneer door de wijziging een eis of wens wordt overtreden, zul je dit zien aan de kleur van de suggestie. En wanneer je de suggestie met de muis aanwijst wordt getoond welke eis overtreden wordt.


Kies de gewenste suggestie en de wijziging wordt doorgevoerd. Vervolgens kun je de gewijzigde afspraak bevestigen en versturen naar het EPD.



Wanneer het aanpassen van afspraken een reeks betreft, wordt dit als volgt getoond:


 Klik op het klokje en de afspraak opent. Vervolgens zie je de planning van de client en/of behandelaar  en kun je een andere suggestie kiezen.

Klik op het prullenbakje om de afspraak te verwijderen.
    • Related Articles

    • Wijzigen van het behandelprogramma

      Wijzigen van het behandelprogramma van de cliënt      Wijziging vanaf volgende week van frequentie of duur  Klik op  bij de betreffende behandeling   Vul in het scherm het aantal maal, patroon (iedere week, iedere 2 weken), het aantal minuten en de ...
    • Wijzigen van het behandelprogramma, video

      In deze video wordt het wijzigen van het behandelprogramma toegelicht. Klik op deze link om de video te bekijken wijzigen van het behandelprogramma
    • Ik zie de knop niet of heb geen rechten om iets te wijzigen, FAQ

      Mogelijk zijn je gebruikersrechten niet goed ingesteld wanneer - je een menu-item niet kan zien - je iets niet kunt wijzigen terwijl je dit wel zou moeten kunnen. Degene in jouw organisatie die de gebruikersrechten instelt kan in jouw account kijken ...
    • Afsprakenmodule, aandachtspunten voor client en of medewerker

      In stap 4 waar je de deelnemers selecteert, zie je rechts onder Wanneer je hier op klikt, krijg je de volgende pop-up Vul de aandachtspunten in en klik op opslaan.
    • Release notes 30 mei 2023

      Behandelaren APP VERBETERING: In de app wordt bij een afspraak nu ook de aandachtspunten voor cliënt en/of medewerker getoond. Dagplanning Afspraak voor cliënt NIEUW: De optie om alleen een afspraak te maken voor cliënt(en) is toegevoegd aan de ...