Release notes 2 november 2021

Release notes 2 november 2021

Behandelaren

Rechten met of alleen zonder knelpunten
NIEUW: Het is nu mogelijk om in de rechten aan te geven of de behandelaar in de agenda activiteiten mag verplaatsen alleen zonder knelpunten of ook met knelpunten. Dit geldt voor de geplande activiteiten uit het behandelprogramma of de activiteitenkaart.

 

Strategie

Domein contract
VERBETERING: In het domein contract kun je nu alleen actieve activiteiten selecteren en niet meer de niet-actieve activiteiten.

 

Activiteitendomein in roosterregel

NIEUW: In een aantal roosterregels worden veelal meer dan 50 activiteiten geselecteerd. In deze roosterregels kun je nu kiezen om een activiteitendomein te selecteren in plaats van alle losse activiteiten. Dit is ook handig wanneer je nieuw aangemaakte activiteiten standaard aan een aantal roosterregels wilt toevoegen. Je hoeft dan alleen de activiteit toe te voegen aan het activiteitendomein.

Dit betreft roosterregels #24, #25, #36, #41, #44.

#24 'Starten vanaf'

#25 'Laatste starttijd'

#36 'Activiteit bij vaste behandelaar'

#41 'Inplannen op en vanaf dag X van het behandelprogramma'

#44 'Niet op niet inplanbare dagen'

 

Roosterregel #85 ook voor groep
NIEUW: Roosterregel #85 'De eerst geplande activiteit [x] bepaalt de behandelaar voor de rest van de activiteiten [x] en kijkt [x] weken vooruit waarbij de behandelaar minimaal [x] uren per week beschikbaar is' werkt nu ook met een eerst geplande activiteit met 1 cliënt en meerdere behandelaren. De rest van de activiteiten kunnen activiteiten met meerdere of 1 behandelaar zijn of cliëntgebonden administratie.

 

Planning

Planning groepen

BUGFIX: Bij het plannen van een groep wordt nu om ‘kwart voor en kwart over’ automatisch meer aansluitend gepland binnen de inplanbare tijd.

 

Dashboard planning bekijken
VERBETERING: Activiteiten welke automatisch zijn vervallen worden in het dashboard niet meer meegeteld bij het aantal knelpunten en het totaal aantal geplande items. Verschillende klanten hebben bijvoorbeeld laten instellen dat lunch van een behandelaar automatisch mag vervallen als de behandelaar vrij is, deze automatisch vervallen lunch telt niet meer mee in het dashboard.

 

Ingezoomd knelpuntenscherm
BUGFIX: Wanneer een cliëntgebonden activiteit welke alleen voor de behandelaar is (bijv. voorbereiding revalidatiegesprek), niet gepland kon worden was de behandelaar niet zichtbaar in het ingezoomde knelpuntenscherm. Dit is opgelost.

 

Afhandelen knelpunt

VERBETERING: Wanneer een activiteit met een behandelaar gepland moet worden, kun je deze zonder behandelaar niet accorderen maar alleen laten vervallen.

 

 

    • Related Articles

    • Release notes 14 november 2023

      Release notes 14-11-2023 Strategie Ondanks dat behandelaren geen rechten hebben op de strategie, konden ze wel via de cliëntagenda aanpassingen doen in het cliënt domein. Dit is verholpen. Dagplanning Vooruit plannen. Activiteiten vanuit een ...
    • Release notes 19 november 2020

        Strategie   Verbetering strategie niet op dezelfde dag   In de roosterregel ‘niet op dezelfde dag’ is een extra lijst toegevoegd zodat je deze lijst kunt gebruiken om aan te geven dat een bepaalde behandeling niet op dezelfde dag gepland mag worden ...
    • Release notes 9 november 2021

        Algemeen Kennismiddag Onze implementatiepartner Quattri organiseert een kennismiddag Roosterplatform op donderdagmiddag 9 december.   Strategie Plannen groepen VERBETERING: Er is een aanpassing gedaan waar bij het plannen van groepen zonder vaste ...
    • Release notes 16 november 2021

      Cliënten Agenda VERBETERING: Wanneer je in de agenda van de cliënt op een niet-beschikbaarheid vanuit een cliëntendomein klikt, wordt in de pop-up het cliëntendomein in blauwe letters getoond. Zo is duidelijk waar je op moet klikken om naar de agenda ...
    • Release notes 23 november 2021

      Cliënten Behandelprogramma VERBETERING: Wanneer je in een behandelprogramma naar beneden scrolt, dan scrolt de balk met de weeknummers nu ook mee naar beneden en verdwijnt niet uit beeld.     Suggestie van behandelaren Verbetering: De pop-up van de ...