Wijzigen van het behandelprogramma

Wijzigen van het behandelprogramma van de cliĆ«nt

Wijziging vanaf volgende week van frequentie of duur

Klik op  bij de betreffende behandeling

Vul in het scherm het aantal maal, patroon (iedere week, iedere 2 weken), het aantal minuten en de te starten week in en klik vervolgens op toepassen.

Stoppen van een behandeling

Klik op  bij de betreffende behandeling

Klik in de regel stoppen op toepassen.

De behandeling wordt voor alle volgende weken gestopt.

NB Je kunt een behandeling alleen verwijderen wanneer deze behandeling nog niet is ingepland in een definitieve planning

Een behandeling eenmalig wijzigen

Ga in de regel van de behandeling naar de betreffende week en klik in de cel met aantal maal of minuten aan. Vervolgens kun je met de plus en de min een aanpassing doen.

Nieuwe behandeling toevoegen

Wanneer een gewenste behandeling nog niet in de behandelkaart staat, kun je deze toevoegen via de knop    Je kunt de behandeling opzoeken in getoonde lijst of typ een deel van de naam van de behandeling in.

En vul de herhalende of eenmalige frequentie, duur en de week waarin deze wijziging moet starten in  in. Vervolgens klik je op toevoegen.

Inzicht in mutaties

Klik op  .en vervolgens kun je zien wie, wanneer en welke mutatie is gedaan.