Release notes 13 juli 2021

Release notes 13 juli 2021


Algemeen

Inactiviteit browser
BUGFIX: Wanneer Roosterplatform was geopend en na een periode van inactiviteit een wijziging werd aangebracht, werd dit niet automatisch getoond. Nu wordt onder je inlognaam getoond of je verbonden bent door connected of disconnected weer te geven. Wanneer je disconnected bent, kan het nodig zijn om in en uit te loggen.


Inlog behandelaar

VERBETERING: Wanneer de behandelaar direct inlogt in Roosterplatform via login.roosterplatform.nl, ziet de behandelaar direct de pagina met zijn/haar gegevens. Wanneer de behandelaar na het bekijken van andere pagina's terug wil naar deze pagina, kan dit eenvoudig door bovenin op het icoon van Roosterplatform te klikken.

 

Cliënten

Behandelprogramma

VERBETERING: Wanneer je een behandelprogramma opent, wordt nu altijd een scrol balk getoond waarmee je naar weken in de toekomst kunt navigeren. Voorheen werd deze scrol balk alleen getoond onderaan het scherm.

 

Behandelaren

Activiteitenkaart behandelaar

NIEUW: In de activiteitenkaart van de behandelaar wordt nu een begin en einddatum getoond net als bij de client. De activiteitenkaart van de behandelaar kan eenvoudig verlengd worden door de einddatum aan te passen.

 

Strategie

Activiteiten
VERBETERING: In de roosterregels worden bij de te selecteren activiteiten alleen de actieve activiteiten getoond. Tenzij je aangeeft dat je alle activiteiten wilt zien door ‘alleen actieve activiteiten’ uit te vinken.

 

Cliënten toevoegen domein
VERBETERING: Wanneer je cliënten wilt selecteren om toe te voegen aan het domein wordt nu ook de geboortedatum getoond.

 

Activiteitenkaart domein behandelaar

NIEUW: In de activiteitenkaart in het domein van de behandelaar wordt nu een begin en einddatum getoond net als bij de client. De activiteitenkaart kan eenvoudig verlengd worden door de einddatum aan te passen.

 

Planning

Knelpuntenscherm
VERBETERING: De knelpunten bij behandelaar activiteiten welke niet-cliëntgebonden zijn, worden indien gefilterd op afdeling en/of locatie, getoond bij de afdelingen en locaties waar de behandelaar een contract heeft.


Dubbel planning
BUGFIX: Bij de planning van activiteiten werd op bepaalde tijdstippen een onterecht knelpunt gegeven met de melding dubbel planning. Dit is opgelost.

 

Filter afdeling planbord
VERBETERING: Wanneer in het planbord wordt gefilterd op afdeling worden weer alleen de cliënten van die afdeling getoond en bij de behandelaren worden alle geplande cliënten getoond.

 

Dagplanning

Medewerker afwezig
BUGFIX: Wanneer een ongeplande afwezigheid van een medewerker werd ingevoerd, werd de stap van de knelpunten niet automatisch zichtbaar terwijl de afwezigheid van de medewerker wel was verwerkt. Dit is opgelost.

 

Koppeling

Berichtenbox koppeling met ONS
VERBETERING: in de koppeling van Roosterplatform met ONS worden regelmatig de cliënten gesynchroniseerd. Dit kan een nieuwe client betreffen maar ook een wijziging in gegevens in ONS van een bestaande client. Deze informatie wordt getoond met ‘Patient synced from Nedap with patientnumber:182753’.

 

Kennisbank

Nieuw artikel

Planscenario dummy cliënt

 

 

 

 


    • Related Articles

    • Release notes 6 juli 2023

      Release notes 6 juli 2023 Planning Planbord toon activiteit alleen voor medewerker NIEUW: Het is nu mogelijk om in het planbord bij cliënten bij opties aan te geven ‘toon alleen voor medewerker activiteit’. Dan wordt de cliëntgebonden activiteit ...
    • Release notes 7 juli 2023

      Planning Opnieuw knelpunt NIEUW: Een geaccordeerd knelpunt wordt opnieuw een knelpunt als er een - nieuwe afwezigheid van client of medewerker wordt ingevuld op de dag en tijd waarop de activiteit is gepland. - het behandelprogramma een einddatum ...
    • Release notes 2 juli 2021

        Cliënten Behandelprogramma BUGFIX: Wanneer de duur van de activiteit wordt aangepast naar 0 minuten wordt de frequentie nu ook automatisch 0 keer.   Planning Ingezoomd knelpuntenscherm NIEUW: In het ingezoomd knelpuntenscherm wordt achter de naam ...
    • Release notes 6 juli 2021

        Cliënten Filter behandelprogramma VERBETERING: In het behandelprogramma kun je de weergave van de activiteiten filteren. Er is een filter toegevoegd 'behandelaar samen met cliënt' en het filter behandelaar en cliënt hernoemd naar 'alle'.    Ruimtes ...
    • Release notes 20 juli 2021

      Strategie  Roosterregel #90  VERBETERING: Roosterregel #90 ‘Bij [activiteit] altijd minimaal: [aantal] behandelaren van discipline [discipline]’ kan nu ook toegepast worden bij een individuele activiteit. Wanneer een activiteit in contracten van ...