Release notes 6 juli 2021

Cliënten

Filter behandelprogramma

VERBETERING: In het behandelprogramma kun je de weergave van de activiteiten filteren. Er is een filter toegevoegd 'behandelaar samen met cliënt' en het filter behandelaar en cliënt hernoemd naar 'alle'.

Ruimtes

Toevoegen activiteiten

NIEUW: Het is nu mogelijk om meerdere activiteiten te selecteren om in één keer toe te voegen aan een ruimte.

Planning

Ingezoomd knelpuntenscherm

BUGFIX: Wanneer je vanuit de knelpuntenlijst doorklikt naar het ingezoomde knelpuntenscherm van een activiteit en deze accordeert of verzet wordt het scherm niet meer automatisch gesloten. Alleen wanneer je de activiteit laat vervallen, wordt het scherm automatisch gesloten.

Knelpuntenlijst

BUGFIX: Het downloaden van de knelpuntenlijst gaf een foutmelding. Dit is opgelost.

Groepenscherm

VERBETERING: Ook bij cliënten in groep wordt de naam van het behandelprogramma weergegeven.

Koppeling

Locatie niet naar EPD
NIEUW: Het is mogelijk om alle geplande activiteiten op een locatie niet naar het EPD te versturen. Dit kan bijvoorbeeld toegepast worden wanneer een locatie nog niet live is met Roosterplatform. In de inrichting van de locatie is standaard aangevinkt dat deze locatie gesynchroniseerd moet worden naar het EPD. Deze instelling kun je uitvinken.

Ecaris
VERBETERING: In Roosterplatform kan bij de activiteit een standaardopmerking voor de cliënt en/of behandelaar ingevuld worden. Deze opmerking wordt nu ook met een afspraak en bij vooruit plannen meegegeven met de koppeling naar Ecaris en is daar zichtbaar bij de activiteit.