Release notes 12 oktober 2021

Release notes 12 oktober 2021

 

Cliënten

Behandelaren
BUGFIX: Op de tegel met de prio behandelaren wordt nu ook bij een behandelaar met een domeincontract de discipline getoond. Bij het toevoegen van een prio behandelaar wordt de behandelaar met een domeincontract ook in de lijst met behandelaren met contract op die afdeling getoond.

 

Suggestie van behandelaren

BUGFIX: Bij de berekening voor de suggestie van een behandelaar als prio behandelaar voor een cliënt, worden nu bij een groep het aantal cliënten correct meegeteld. Zolang in de groep het maximale aantal cliënten nog niet bereikt is, is deze suggestie ook beschikbaar voor de volgende cliënt.

 

Behandelaren

Verplaatsen met de muis in agenda
VERBETERING: Het is nu ook mogelijk om afspraken in de huidige week te verplaatsen met de muis in de agenda van de behandelaar (als de rechten via de gebruikersgroep zijn toegekend).

 

Domeincontract
VERBETERING: Bij de behandelaar met een domeincontract worden op de tegel 'Contract' direct het domein en de afdelingen met discipline getoond. Voorheen werd alleen de naam van het domein getoond.

 

VERBETERING: Wanneer je op de tegel 'Contract' doorklikt kun je gemakkelijk alle details van het domeincontract inzien.

 

Strategie

Roosterregel #36

BUGFIX: Bij het plannen van een activiteit werd in een bepaald scenario met ruimte planning niet altijd bij de behandelaar met prio 1 gepland.  Dit is opgelost.

 

Planning

Prioriteit roosterregel
VERBETERING: in de planmotor wordt aan roosterregel #35 ‘Inplannen op vast dag(deel) bij specifieke behandelaren in periode, een prioriteitsscore van 5 punten toegekend. Zodat een cliënt met deze roosterregel met prioriteit op dat dagdeel wordt gepland.

 

Verversen planbord
BUGFIX: Wanneer de inplanbaarheid in de agenda van de behandelaar wordt aangepast, wordt dit ook direct zichtbaar in het planbord.

 

Dagplanning

Prio behandelaren bij vooruitplannen
BUGFIX: Bij vooruitplannen worden nu ook de behandelaren met een domeincontract toegevoegd wanneer je klikt op 'alle priobehandelaren selecteren'.

 

 


    • Related Articles

    • Release notes 30 oktober 2020

      Release notes 30 oktober 2020 Algemeen IPad De geplande behandelingen werden in de agenda van de behandelaar en cliënt op de iPad niet op de correcte tijd getoond. Dit is recent al opgelost.   Vormgeving In diverse schermen is de vormgeving verbeterd ...
    • Release notes 5 oktober 2020

      Release notes 5-10-2020     Algemeen Er worden diverse verbeteringen aan de weergave van schermen in Roosterplatform doorgevoerd.   Notificatie Het notificatie icoontje is alleen beschikbaar voor de planner en niet meer zichtbaar voor de behandelaar. ...
    • Release notes 5 oktober 2021

        Cliënten Behandelaren van suggestie BUGFIX: Bij de berekening van de score wordt ook de activiteit van de behandelaar meegenomen.   Behandelaren Verplaatsen met de muis in agenda NIEUW: Het is mogelijk om een behandelaar rechten toe te kennen om ...
    • Release notes 19 oktober 2021

        Cliënten Activiteit toevoegen aan behandelprogramma BUGFIX: Een activiteit kan nu ook aan het behandelprogramma toegevoegd worden als de behandelaren alleen domeincontracten hebben.   Middelen Specifieke beschikbaarheid NIEUW: In de agenda van een ...
    • Release notes 26 oktober 2021

      Cliënten Suggestie van behandelaren NIEUW: Bij de berekening van de suggestie van behandelaren kan nu een peildatum worden meegegeven. Startend met de week met de peildatum wordt de suggestie berekend over een periode van 4 weken.  Dit kun je ...