Release notes 16 februari 2021

Release notes 16 februari 2021


Cliënten

Behandelprogramma

VERBETERING: In het behandelprogramma wordt getoond wat het hoofdprogramma is en welke programma’s toegevoegd zijn aan dit hoofdprogramma. De te plannen activiteiten worden weergegeven per programma.


Mobiliteitshulpmiddel

VERBETERING: Bij de algemene gegevens kan worden ingesteld dat een cliënt wordt begeleid naar een therapieruimte door vervoer aan te vinken en een mobiliteitshulpmiddel in te vullen. Wanneer vervolgens alleen vervoer werd uitgezet zonder het mobiliteitshulpmiddel te deselecteren, bleef de cliënt toch zichtbaar op het rapport ‘Vervoer’. Dit is opgelost, wanneer vervoer wordt uitgezet, wordt de cliënt niet getoond op het rapport vervoer.

 

Strategie

Weergave roosterregels

VERBETERING: Een enkele keer was een roosterregel door diens lengte niet geheel zichtbaar in het scherm en moest je scrollen naar rechts om het icoontje om te bewerken of verwijderen te selecteren. Dit is aangepast zodat de regel met de icoontjes in zijn geheel zichtbaar zijn.

 

Roosterregel #77

VERBETERING: De roosterregel van de carrousel is nu alleen nog beschikbaar op organisatieniveau i.v.m. een verbetering van de planning.

 

Roosterregel #80

VERBETERING: De roosterregel welke straks gebruikt kan worden om middelen in te plannen is uitgebreid met de optie om ook een aantal exemplaren van een middeltype aan te geven.

 

Roosterregel #85

NIEUW: De eerst geplande activiteit [x] bepaalt de behandelaar voor de rest van de activiteiten [x].

Wanneer een aantal activiteiten niet bij een vaste behandelaar gepland moeten worden, maar wel steeds bij dezelfde behandelaar, kun je deze regel toepassen. Een voorbeeld kan zijn een NPO, de uitwerking van het NPO en een afsluitend gesprek met de cliënt, hoeft niet bij een vaste psycholoog gepland te worden maar wel steeds bij dezelfde psycholoog. 

Deze roosterregel is beschikbaar op organisatieniveau en cliëntendomein.

 

Roosterregel #86

NIEUW: Inplannen op dag X van het behandelprogramma

Deze regel kun je gebruiken wanneer je bijv. een carrousel activiteit bijv. intake exact op dag 1 van het behandelprogramma van de cliënt gepland wilt hebben.

Deze roosterregel is beschikbaar op organisatieniveau en cliëntendomein.

 

Roosterregel #87

NIEUW: Rusttijd tussen specifieke behandeling(en) (Behandelaar)

Deze regel kun je gebruiken wanneer je vanuit de behandelaar wil dat er een bepaalde tijd tussen specifieke behandelingen gepland moet worden. Bijvoorbeeld wanneer er voor de behandelaar twee keer administratietijd wordt gepland en daar moet minstens een bepaalde tijd tussen zijn.

Deze roosterregel is beschikbaar op organisatieniveau, behandelarendomein en individuele behandelaar.

 

Planning

Planmotor

VERBETERING: Er is een aanpassing gedaan in de nieuwe planmotor zodat de prioriteit van de in te plannen behandeling beter wordt meegenomen in de volgorde van het plannen van activiteiten.

 

Planbord

VERBETERING: Er is een aanpassing gedaan zodat de geselecteerde cliënten/behandelaren sneller worden ingeladen in het planbord.


Groepen

VERBETERING: Vanuit het groepenscherm zie je via het potloodje bij datum en tijd suggesties voor de gehele groep. Het is nu ook mogelijk om naast de gegeven suggesties te klikken op een willekeurige datum en tijd zodat je de groep kunt plannen op ieder gewenst tijdstip.

 

Groepen

BUGFIX: Bij het alsnog inplannen van een cliënt in een groep werd de cliënt verplaatst van de ene geplande groep naar deze nieuwe groep. Terwijl juist de activiteit welke nog niet was ingepland in de nieuwe groep moet worden geplaatst. Dit is opgelost.

 

Rapportage

Aantal activiteiten in behandelprogramma

Nieuw: Er is een rapport toegevoegd waarin je per cliënt kunt zien hoeveel activiteiten er ingepland zijn en nog te plannen zijn gedurende het behandelprogramma. Hierbij wordt de frequentie en het aantal minuten weergegeven.


Kennisbank

Domeinen 

NIEUW: Er is een video toegevoegd aan de kennisbank waarin de domeinen worden uitgelegd.

 

FAQ Ysis

NIEUW: Er is een artikel toegevoegd aan de kennisbank waarin een aantal vragen over de koppeling met Ysis worden beantwoord.

 

 

 

 

 


    • Related Articles

    • Release notes 8 februari 2022

      Strategie Roosterregel #84 VERBETERING: Roosterregel #84 'Client zo veel mogelijk aansluitend plannen met maximale [aantal] minuten tussen activiteiten' is uitgebreid met 'behalve bij activiteiten in het activiteitendomein [activiteitendomein]'. Zo ...
    • Release notes 23 februari 2021

      Cliënten Programma VERBETERING: Wanneer je een programma hebt toegevoegd in een behandelprogramma, kun je deze weer verwijderen. Bijvoorbeeld in een situatie waarin je het verkeerde programma hebt toegevoegd.   Activiteit afspraak BUGFIX: Het is niet ...
    • Release notes 1 februari 2021

        Planning Wijzigen dag en tijd groep VERBETERING: Vanuit het knelpuntenscherm kom je bij een groepsbehandeling in het groepenscherm om de knelpunten af te handelen. Wanneer je klikt op het potloodje bij datum en tijd zie je het ingezoomd ...
    • Release notes 2 februari 2021

      Algemeen Agenda’s VERBETERING: Bij het toevoegen van een (niet) beschikbaarheid in de agenda wordt automatisch de eindtijd een half uur later dan de starttijd ingevuld. Bijvoorbeeld de (niet)beschikbaarheid is ‘van 9:00’ dan is bij ‘tot’ automatisch ...
    • Release notes 9 februari 2021

      Algemeen Agenda’s VERBETERING: De knop om een item toe te voegen aan een agenda is nu in alle agenda’s hetzelfde ‘+ TOEVOEGEN’. Dit geldt voor de agenda van de cliënt, behandelaar, ruimte en de agenda in de domeinen.   Cliënten Einddatum ...