Release notes 2 februari 2021

Algemeen

Agenda’s

VERBETERING: Bij het toevoegen van een (niet) beschikbaarheid in de agenda wordt automatisch de eindtijd een half uur later dan de starttijd ingevuld. Bijvoorbeeld de (niet)beschikbaarheid is ‘van 9:00’ dan is bij ‘tot’ automatisch 9:30 ingevuld. De eindtijd is natuurlijk eenvoudig te wijzigen naar een later tijdstip. Dit geldt voor de agenda van de cliënt, behandelaar, ruimte en de agenda in de domeinen.

Behandelaren

Reservering

NIEUW: In de agenda van de behandelaar is de optie toegevoegd ‘reservering’. Deze reservering betekent dat je direct een specifieke behandelaar activiteit (in inrichting activiteit met vinkje reservering aan) in de agenda kan zetten welke niet door de afspraakmodule loopt.

Planning

Planmotor

VERBETERING: Er is een versnelling in de planmotor aangebracht door efficiënter om te gaan met suggesties in scenario’s waarbij er zeer veel behandelaren ingepland kunnen worden voor een activiteit.