Release notes 8 februari 2022

Strategie

Roosterregel #84
VERBETERING: Roosterregel #84 'Client zo veel mogelijk aansluitend plannen met maximale [aantal] minuten tussen activiteiten' is uitgebreid met 'behalve bij activiteiten in het activiteitendomein [activiteitendomein]'. Zo kan naast het zoveel mogelijk aansluitend plannen van activiteiten in het revalidatiecentrum, bijv. fysiotherapie en ergotherapie, ook videobellen
thuis goed worden gepland. Videobellen moet dan juist niet aansluitend worden gepland.

Knelpunt en combi roosterregel #33 en #88
VERBETERING: Wanneer een activiteit op bepaalde dagen en tijden ingesteld in roosterregel #88 niet gepland kan worden, waarbij de discipline van roosterregel#33 'sorteren per discipline' wel inplanbaar is, wordt het MDO toch gesorteerd gepland.

Planning

Afhandelen knelpunt

VERBETERING: Wanneer bij een activiteit met cliënt en behandelaar, geen behandelaar is ingepland is het bij het afhandelen niet mogelijk om de activiteit te accorderen. Nu wordt in deze situatie ook de knop accorderen niet meer getoond of vervaagd (licht grijs) weergegeven.

Dagplanning

Afspraak
BUGFIX: Een afspraak met meerdere cliënten in Roosterplatform werd na het genereren van de conceptplanning niet correct weergegeven en verstuurd naar het EPD. Dit is opgelost en al 3 februari live gezet.

Inrichting

Activiteit 'taak' niet meer getoond
VERBETERING: Bij de activiteit wordt de eigenschap 'taak' niet meer getoond. De taak werd gebruikt bij de eenmalige reservering welke overbodig is geworden. (zie release notes 1 februari 2022)

Kennisbank

Nieuw artikel

De planscenario’s van het MDO zijn beschreven op de kennisbank.

https://support.roosterplatform.nl/portal/nl/kb/articles/planscenario-s-mdo